La începutul acestei luni, Câmpulungul a fost gazda celei de-a XXXI-a ediţii a Festivalului Posada Rock, pe Stadionul Municipal fiind prezente trupe cunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Evenimentul în sine este de salutat, însă nu şi organizarea acestuia, dat fiind că după ce s-a încheiat urmele lăsate sunt cele ale dezastrului. Luni seară, imaginea oferită de Stadionul pe care odată se jucau meciuri de fotbal şi care de cele mai multe ori este închis accesului public, a fost un a dezolantă. Cei pasionaţi de sport au putut face slalom printre gunoaie, în timp ce tomberoanele erau goale, şi să vadă brazdele date prin zgură.

Imaginile sunt mult mai elocvente şi nu au nevoie de comentarii, doar de acela că cea care a rămas să strângă gunoiul este primăria prin SPADPP. Păcat că o tradiţie locală ce se dorea a da bine la imaginea municipiului a lăsat în urmă munţi de gunoi!

1 COMENTARIU

  1. Doar atât aţi găsit să relataţi despre festival? Nu cumva coşurile sunt pline? Văd că majoritatea gunoaielor sunt grupate. Nu cumva au fost puse în cutii şi din anumite motive, gunoaiele au fpst răspândite? Nu cumva Primăria, care sigur a încasat taxe pe urma festivalului trebuie să prevadă coşuri de gunoi şi să cureţe? Sau, dacă merg la un concert şi cosul de gunoi e plin trebuie să pun sticla de suc goală în buzunar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.