Sprijinită de Poliţie şi jandarmi, societatea Edilul CGA SA a început în forţă acţiunile de: „debranșare a clienților rău platinici” şi „de depistare a branșamentelor ilegale”

Conducerea S.C. EDILUL CGA S.A. „informează toți consumatorii că, începând cu data de 1 august 2018, se va trece la debranșarea clienților rău platinici, această acțiune fiind ultima măsură luată după somarea repetată anterioară. Acțiunea se va desfășura, săptămânal, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului Județean de Poliție, prin echipele desemnate, atât în municipiul Câmpulung, cât și în comunele din aria de operare (Bughea de Sus, Bughea de Jos, Lerești, Schitu Golești, Valea Mare Pravăț), scopul final fiind recuperarea creanțelor.

De asemenea, începând de la aceeași dată, echipele de control constituite pentru depistarea branșamentelor ilegale la rețelele de distribuție apă sau a diverselor modalități de consum fraudulos își vor intensifica acțiunile, astfel încât le reamintim tuturor consumatorilor că apa consumată trebuie plătită, la fel ca toate utilitățile, și că orice consum fraudulos atrage răspunderea penală potrivit prevederilor Legii nr. 286/2009 privind Codul penal.

Dorim să oferim abonaților noștri servicii de calitate și operativitate, dar acestea se pot realiza numai printr-o relație contractuală corectă și echitabilă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.