Oamenii angajaţi în subordinea primăriei Câmpulung la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat au termene limită pentru a asfalta parcările din diverse zone ale municipiului. Totul în cadrul unui amplu proiect de amenajare al parcărilor. Proiect în cadrul căruia intră şi inventarierea parcărilor, inventariere care să ajute la stabilirea regulamentului privind închirierea.

Astfel că, pe uşile de la intrarea în scările de bloc din mai multe cartiere au apărut nişte afişe seci cum că în perioada … „se asfaltează”. Unde, ce şi cum şi cine, nu se spune, ci doar se poate bănui! Însă răspunsul oficial l-am putut primi din partea autorităţilor locale, care ne-au lămurit că este vorba de proiectul amenajării parcărilor de bloc.

Interesant fiind, totuşi, că deşi se cheltuiesc destui bani şi se pierde multă multă energie pe ban public, unele dintre lucrări sunt făcute mai mult de mântuială, neexistând nici măcar un simbolic simţ estetic.

Ba, mai mult este că pe lângă asfaltarea parcărilor se mai aruncă şi câte-o lopată de asfalt pe aleile de la intrările în scările de bloc, dar numai la cererea expresă a locatarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.