Conform celei mai noi achiziţii de pe SICAP, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPADPP) Câmpulung a achiziţionat borduri de două categorii: mică şi mare, în valoare de 4797 lei.

Interesant că, bordurile mari ce vor ajunge în zona „Şerpărie” – Blocurile Uzinei, sunt de culoare roşie (cel puţin dacă este să vedem achiziţia online). Mai precis, este vorba de amenajarea unei parcări şi delimitarea trotuarului de carosabil.

Posibil fiind ca acesta să fie un prim pas în apariţia de borduri roşii în întreg municipiul, nu pentru a se vedea de la distanţă culoarea partidului ce conduce Câmpulungul, ci pentru a se da un plus de culoare tonelor de beton ce-mbracă şi vor îmbrăca întreaga zonă centrală.

Deşi potrivit declaraţiilor şefului SPADPP, Bogdan Pătru, bordurile sunt toate gri, culoarea roşie fiind de fapt o eroare dată de bifarea achiziţiei în catalogul electronic. Rămâne de văzut dacă este vorba numai de o simplă greşeală rectificată între timp sau, în curând, vom vedea că răsar borduri roşii şi pe Bulevardul „Pardon”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.