În plină precampanie electorală, pentru a arăta că este un adevărat social – democrat, primarul Liviu Ţâroiu a pus bannere cu chipul candidatului PSD la preşedinţie, Viorica Dăncilă, chiar şi-n zonele în care nu permite Regulamentul Local de Publicitate privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate.

Încălcând o Hotărâre a Consiliului Local (HCL NR.96/31 08 2107), primarul a acceptat montarea de bannere şi pe zona centrală a municipiului, chiar şi de-o parte şi de alta a Bulevardului „Pardon”, bannere mascate (doar câteva zile) de crengile bogate ale teilor.

„Doar câteva zile”, nu până la căderea frunzelor din cauza toamnei, ci datorită curăţeniei care s-a făcut cu mult zel pe Bulevard.

Pentru a scoate la lumină întregul banner, sloganul PSD şi fotografia Vioricăi Dăncilă, a fost nevoie de maşina de curăţenie a SPADPP, care sub pretextul curăţeniei de toamnă, adică cel al aspirării pânzelor de păianjen din tufişuri şi a frunzelor căzute s-a făcut „curăţenie” şi-n vreo doi – trei tei. Mai exact au fost scuturate şi aspirate frunzele din teii ce acopereau parţial bannerele publicitare ale PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.