Şocant! Un cunoscut om de afaceri s-a spânzurat în balconul locuinţei cu şnurul de la fierul de călcat

Miercuri, 03 martie 2016, la primele ore ale dimineţii, la Serviciul de spanzuratUrgenţă 112 s-a anunţat că în zona Pieţei Centrale din Câmpulung, a fost găsit un bărbat spânzurat în balconul casei. Primul ajuns la faţa locului au fost echipajul de la Serviciul de Ambulanţă, care nu a putut constata decât că bărbatul este decedat.
Bărbatul, care a găsit de cuviinţă să-şi încheie conturile cu viaţa punându-şi ştreangul de gât în balconul apartamentului, este nimeni altul decât Gheorghe Vlădău, de 62 ani, un om de afaceri foarte cunoscut în zona Muscelului, pentru că împreună cu soţia sa, deţinea lanţul de farmacii Hepites.
Cei ce l-au cunoscut spun că, Gheorghe (Didi) Vlădău, ar fi avut unele probleme şi că ar mai fi încercat să-şi pună capăt zilelor şi cu alte ocazii, însă a fost salvat la timp.
Din declaraţiile celor ce l-au văzut în viaţă cu o seară înainte, omul de afaceri nu ar fi dat semne că ar avea gânduri sinucigaşe, ba mai mult părea că este chiar foarte bine. Cu alte cuvinte, arţi seara părea liniştit, s-a culcat fără să pară că şi-a planificat moartea. Însă, miercuri dimineaţa, soţia acestuia, farmacista Anişoara Vlădău, s-a trezit şi şi-a căutat soţul prin casă găsindu-l spânzurat în balconul locuinţei.
Bărbatul se spânzurase cu un cablu electric de la o maşină de călcat pe care-l prinsese de mânerul de la fereastră. Probabil făcuse acest gest cu ceva timp în urmă, pentru că atunci când l-a găsit soţia sa, era mult prea târziu pentru a mai putea fi salvat.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.