Video şocant! Ce-a putut fura un batrân dintr-o casă de amanet?

Un bărbat în vârstă, din municipiul Câmpulung, la prima vedere cleptoman 1pensionar decent, a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui amanet în timp ce „şi-a însuşit” câteva odorizante auto şi o revistă.
Ca orice bătrân cu banii la limita supravieţuirii de la o pensie la alta, bărbatul a apelat la casa de amanet, însă în timp ce i se întocmeau actele s-a sucit, s-a învârtit şi, dintr-o întorsătură, de mână i s-au lipit vreo două odorizante auto agăţate undeva în spatele său, iar după un tur al sălii exterioare, cu ochiul i-a făcut şi o revistă.

Paguba nu e mare, ci gestul. Ba mai mult „modul de operare” e de-a dreptul de profesionist, bătrânul având în mână o sacoşă strânsă, în care avea grijă să împăturească cele sustrase fără nici un fel de jenă sau fără a tresări măcar că a făcut un gest nedemn de vârsta sa. Poate am fi înţeles dacă ar fi fost vorba de o pâine sau o ciocolată, lucru ce te-ar fi dus cu gândul că omul, din pensie, chiar nu şi le mai permite şi îi e foame sau poftă. Însă, nişte banale odorizante, şi acelea aproape consumate, şi o revistă ce era mai mult de decor, par a fi lucruri ce-atrag doar un cleptoman. De precizat că este vorba aici de acea persoană bolnavă de cleptomanie, adică mania caracteristică prin impulsul patologic de a-şi însuşi, prin furt, bunuri străine fără a avea nevoie de ele și fără a urmări vreun profit material.
Mai mult, dacă luăm în calcul şi declaraţiile unor vecini de-ai pensionarului, aceştia se tot plâng că le sunt spate boxele din subsolul scării de bloc şi că diverse lucruri dispar de prin ele, chiar şi borcanele cu murături.
Click pe link pentru a urmării filmarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.