Un grup de tineri ce s-au făcut remarcaţi în mai multe rânduri, prin strângerea gunoaielor din diverse zone ale municipiului Câmpulung, au luat iniţiativa de a strânge semnături pentru a planta arbori în primăvara anului 2020.

„Tragicele evenimentele din ultima vreme ne-au făcut să înţelegem complexitatea naturii și cât de sensibilă este, dar, pe lângă asta, ne-au ajutata să conștientizăm importanţa copacilor. Viiturile, tsunami-urile, canicula, inundațiile, focurile din Amazon și Siberia sunt doar câteva exemple.

Dorim să contribuim la o planetă verde, iar în acest sens avem nevoie de ajutorul vostru să arătăm Ocolului Silvic din Câmpulung, dar și din zona Argeș, că suntem determinaţi să îi ajutăm la plantarea copacilor în primăvara anului 2020 și să prevadă deja în bugetul lor aceste activităţi ajutătoare planetei!

Vă mulţumim pentru ajutorul dumneavoastră,

Echipa Gaia”.

CLICK AICI PENTRU A SEMNA PETIŢIA!

Este de amintit că a fost tăiat mesteacănul “ucis” de Doreii firmei ce a turnat covorul cauciucat în locul de joacă din Grădina Publică Merci.

Aşa cum a dispărut şi arbustul ornamental din faţa Muzeului Municipal şi cum mulţi alţi arbori au fost distruşi prin aşa zisa “toaletare”.

Au fost doar două exemple din câteva zeci, pentru a se puncta importanţa gestului tinerilor. Gest ce trebuie susţinut şi sprijinit, pentru că numai astfel se mai pot salva spaţiile verzi din Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.