Șeful Poliției Locale Câmpulung Auraș Ghiță despre incidentul de la Spitalul Elias: „Este adevărat că m-am smucit, însă nu a fost nimic intenționat!”

Un incident ce a avut loc miercuri seară, 16 decembrie 2015, la Spitalul Elias, cum că un bărbat (44 ani) internat la un spital din Capitală, a atacat auras ghita 2trei asistente, îmbrâncindu-le sau mușcându-le, a devenit știrea zilei la nivel național.

Bărbatul la care se face referire este Auraș Ghiță, șeful Poliției Locale Câmpulung Muscel, care s-a internat la Spitalul Elias pentru o serie de investigații medicale, suspect fiind de meningoencefalită.

Contactat telefonic, Auraș Ghiță, a declarat pentru ZiarExclusiv că „Mi-au făcut o puncție, iar din cauza durerilor, din greșeală, am lovit o asistentă. Este adevărat că m-am smucit, însă nu a fost nimic intenționat. Nu mă așteptam să doară atât de rău. Incidentul a fost unul minor. Am înțeles și eu că o doamnă asistentă ar fi fost operată, că am lovit-o. În plus nu este vorba de nici o stare de confuzie. Pierderea pe care am suferit-o (n. red. în urmă cu o săptămână și-a pierdut mama, fost medic) m-a afectat ca pe orice om, însă nu mi-a schimbat comportamentul. Voi mai sta câteva zile în spital pentru ceea ce m-am internat, investigații medicale. Bine este că s-a infirmat suspiciunea de meningoencefalită”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.