Şefi noi în primărie!

Două dintre cele trei posturi de şef în primăria Câmpulung au fost, deja, ocupate prinprimaria 1 concurs.

Numai postul de arhitect şef nu a fost ocupat, pentru că cele două arhitecte ce s-au înscris în încercarea de a obţine postul nu au obţinut minimul de puncte, respectiv cel puţin 70 de puncte.

Însă, în urma concursurilor organizate, la primărie şi la ANFP, posturile de Şef al Poliţiei Locale şi de director executiv – Direcţia Economică şi Fiscală din cadrul primăriei Câmpulung au fost ocupate.

Astfel că, juristul Consiliului Local al municipiului, Dragoş Nicolae, a câştigat postul de şef al Poliţiei Locale, iar economistul Violeta Iarca, fost contabil la primăria Dragoslavele, pe cel de director executiv (director economic).

Rămâne de văzut dacă, pe viitor, va mai fi iar scos la concurs postul rămas vacant de arhitect şef.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

  1. S-a intamplat chiar de dimineata, imediat dupa sedinta operativa a primariei, cand intreaga cladire a executivului a fost scufundata in bezna. Asta in timp ce seful de la Exdrupo vorbea despre datoriile mari pe care le are intreprinderea. Asa ca pe holuri functionarii orbecaiau ajutati de telefoane sau lanterne. Desi in unele birouri, lumina soarelui a salvat situatia, chiar si asa angajatii de la primarie se simteau cu mainile legate fara calculatoare sau alte aparate. Totusi, nu s-a tras chiulul, s elauda ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.