Aleșii locali câmpulungeni au fost convocați la o ședință de îndată, anunțată oficial cu un sfert de oră înainte de ora începerii, ora15.30.

Pe ordinea de zi regăsindu-se două proiecte de hotărâre, respectiv:

  1. Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local pe anul 2017, a deficitului secţiunii de dezvoltare.
  2. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea bonificaţiei (n.red. de 10 la sută) pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31 martie 2018, a impozitului pe teren, impozitului pe clădiri şi impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an de către contribuabili – persoane fizice si juridice.

În expunerea de motive a primului proiect se arată că: „În conformitate cu prevederile Ordinului 3244/2017, cap.5, pct.13.3(1), lit.”b”, pentru aprobarea Normelor Metodologice privind încheierea exerciţiului bugetar  al anului 2017,,În situaţia în care secţiunea de funcţionare şi/sau secţiunea de dezvoltare înregistrează deficit, consiliile locale, judeţene după caz, au obligaţia de a aproba prin Hotărâre a Consiliului acoperirea definitivă din excedentul bugetului local a deficitului secţiunii de funcţionare şi/sau dezvoltare’’ propun spre aprobare acoperirea deficitului definitiv al secţiunii de dezvoltare pe anul 2017, în sumă de 9.239.217,05 lei, din excedentul bugetului local, în conformitate cu prevederile art.58 alin(1) lit.c din Legea 273/2006 privind finanţele publice locale”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.