Miercuri, 28 februarie 2018, ora 16.00, consilierii locali câmpulungeni sunt convocaţi la şedinţa ordinară pe luna în curs, şedinţă ce are pe ordinea de zi 14 proiecte de hotărâre plus punctul diverse:

 1. Proiect de hotărâre privind încheierea unui act adiţional la Contractul de management al managerului Muzeului Municipal Câmpulung.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcţii şi organigramei Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung.
 3. Proiect de hotărâre privind modificarea contractului de concesiune nr.5394/ 15.03.2000.
 4. Proiect de hotărâre privind Programul de lucrări pe anul 2018 al Serviciului Public de Administrarea Domeniului Public şi Privat Câmpulung structurat pe baza bugetului UAT Câmpulung.
 5. Proiect de hotărâre privind majorarea tarifului de prestări servicii de evidenţa persoanelor.
 6. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe A.N.L. d-lui Dorcioman Laurenţiu-Adrian.
 7. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe sociale d-lui Parghel Adrian.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea subvenţionării din bugetul local pe anul 2018 a sumelor aferente taxei de salubritate pentru care au fost acordate scutiri în anul 2017.
 9. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr. 12 la HCL nr. 49 din  31.05.2017 privind stabilirea nivelului impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii valabilităţii raportului de evaluare pentru apartamentul nr. 9 situat în Municipiul Câmpulung, strada Carpaţi, nr. 91, bloc D22, scara A
 11. Proiect de hotărâre privind Regulamentul de atribuire/ licitaţie a locurilor de parcare, pentru folosinţă  în parcările de domiciliu din municipiul Câmpulung şi Contractul de Asociere  dintre Municipiul Câmpulung şi Asociaţia de Proprietari.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor de îmbunătăţire a activităţilor edilitar – gospodăreşti, păstrarea liniştii, comerţ, transport, conservarea şi protecţia mediului precum şi constatarea faptelor ce constituie contravenţii.
 13. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de închiriere directă cu SC LIVMAR BELLO SRL.
 14. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de închiriere directă cu SC SDE COM SRL.
 15. Diverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.