Pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici a apărut anunţul privind organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Câmpulung, judeţul Argeş.

Postul este unul de conducere şi este vacant de ani buni, cu o singură perioadă, scurtă, de ocupare, când a funcţia a fost deţinută de arhitectul Dan Dumitrescu. Arhitectul lăsând postul de la primăria Câmpulung pentru unul la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Potrivit datelor anunţate, susţinerea probei scrise va avea loc în data de 04.04.2018, ora 11.00, cu menţiunea că în aceeaşi dată, la ora 09.00, va avea loc testarea suplimentară de cunoştinţe PC.

„Locaţia de desfăşurare a concursului: Bucureşti, sediul ANFP

Observaţii suplimentare: Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în perioada 12 februarie 2018 – 05 martie 2018.”, se arată în anunţ.

Mai mult condiţiile de participare sunt destul de stricte:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau în domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice 1 lit. b) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare;
  • atestat Registrul Urbaniştilor din România;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
  • cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

În ceea ce priveşte lista de atribuţii, aceasta este una extrem de lungă, mai exact 88 de sarcini extinse, iar salarizarea depăşeşte cu puţin 10.000 lei pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.