Un grup de liceeni de la Colegiului Național Pedagogic „Carol I” Câmpulung, însoţiţi de profesoara de Limba şi Literatura Română Carmen Zaharia, au participat la un proiect european organizat în Olanda.

Adolescenţi şi tineri din şase ţări europene au fost invitaţi de Fundația Olanda – România, pentru a lua parte la activităţile proiectului internaţional ,,Youngsters of Today, Europeans of Tomorrow, Let’s Talk”.

„În perioada 12 ianuarie – 19 ianuarie 2024,  șapte elevi ai Colegiului Național Pedagogic ,,Carol I” – Bragă Lavinia, Braniște Ana, Busioc Andrada, Neculăescu Nicola, Oprea Teodora, Petre Briana și Stănică Maria – însoțiți de prof. Zaharia Carmen, au participat la proiectul internațional organizat de Fundația Olanda – România din Haga reprezentată de către doamna Cristina Cristescu și domnul Jaapjan Rijlaarsdam, alături de elevi din alte cinci țări europene: Grecia, Polonia, Slovacia, Bulgaria și Olanda.

Elevii caroliști au avut oportunitatea de a participa la activități, dezbateri, întâlniri care au urmărit  rolul și impactul actual al valorilor europene precum: educație, diversitate culturală, cunoaștere, drepturile omului.

Dincolo de diferențele culturale și stereotipii, în aceste zile toți participanții au fost uniți de prietenia și bucuria de a fi împreună.”, se arată în anunţul făcut de colegiul câmpulungean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.