După cutremurătorul caz de la Caracal, în atenţia publică a intrat şi municipiul Câmpulung prin relatarea detaliată a dramei familiei Soroiu, în cadrul emisiunii „România Ascunsă”.

În urma şocantelor relatări făcute de părinţii Dariei, Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe pagina sa de Facebook că la final de săptămână, în ziua de sâmbătă, 29 februarie 2020, între orele 14.00 – 17.00, va organiza un protest la Câmpulung.

„În urma dezvăluirilor familiei Soroiu despre traficul de droguri și traficul de fete, am hotărât să NU mai stăm ca muștele și să protestăm până la demiterea și anchetarea comisarilor: Mătăsaru, Ungureanu, Diaconu, Dorian pentru complicitate la subjugarea de către interlopi a orașului. Pentru Daria și pentru toate victimele, inclusiv fata din cazul Miloiu, vom cere DREPTATE și eliberarea orașului de sub teroarea clanurilor și a polițiștilor corupți și incompetenți. Veniți alături de noi!!! Vom merge în fiecare oraș aflat sub ocupația interlopilor. VIAȚA COPIILOR NOȘTRI ESTE PE PRIMUL LOC!”, este ceea ce a scris Cumpănaşu la descrierea evenimentului creat în mediul online.

1 COMENTARIU

  1. Nu vă amintiți de acel polițist care în 2002 a avut curajul să vorbească despre șeful lui respectiv comisarul Troscenco care se ocupa fix de același lucru trafic de fete in Italia,și i-au închis gura dandu-l afara pentru că era singura soluție că acel comisar să își poată continua afacerea….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.