Pe propriul site, Spitalul municipal Câmpulung publică lista veniturilor nete salariale pe fiecare lună în parte. Lista cuprinde 574 de poziţii cu întreg personalul angajat şi plătit de instituţia de sănătate publică câmpulungeană.

Spre exemplu, în prima lună a acestui an, salariul net al unei infirmiere sau cel al unei îngrijitoare a ajuns aproape la egalitate cu salariul pe care îl primeşte un medic rezident an I.

Spre exemplu, în luna ianuarie 2017, managerul Spitalului a avut un salariu de 10.629 lei, 6.703 pentru funcţia de manager şi 3.926 lei ca medic primar. În timp ce salariul unui medic primar a ajuns la 16.795 lei, iar cel al unui asistent principal 5.503 lei.

De asemenea directorul financiar contabil a încasat un salariu de 5.142 lei, directorul de îngrijiri 3.445 lei, preotul 2.061 lei.

Întreaga listă o puteţi vedea AICI!

2 COMENTARII

  1. Atunci sa nu se mai vaite ! Ca sa nu vorbim de restul…. Si pentru ce dracu platim un popa la spital ? Nu e de ajuns ca a construit biserica aia pe domeniul spitalului, public , la ce ne trebuie un popa ? Tara de nebuni ! Pt asta platim taxe ? Te mai miri cum rasar vilele , masinile de lux, excursiile excesiv de scumpe ….Atunci da, sunt de acord sa stea , cei care iau spaga – in orice domeniu- ca tot se plangea un psdist la parlament , nu 3 intr-un pat , ci zece !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.