S-a întâmplat la Câmpulung! Sextuagenar găsit mort şi mâncat de şobolani

În seara zilei de 1 martie, poliţiştii câmpulungeni au făcut o descoperire macabră într-o casă de pe strada Mareşal Antonescu din municipiul de la Poalele Mateiaşului.
Vecinii l-au dat dispărut pe un bărbat în vârstă de 67 ani, din Câmpulung. Vecinii au povestit că nu l-au mai văzut de duminică, 27 februarie, pe Gheorghe Bugheanu, şi au anunţat Poliţia fiind ferm convinşi că ceva rău i s-a întâmplat.
Echipajul ajuns la faţa locului a avut parte de o descoperire demnă de Barbat gasit decedat in Campulung 005filmele de groază. În casă dăinuia o mizerie de nedescris, iar la lumina lanternelor, căci nici curent electric se pare că nu avea, trupul bărbatului a putut fi văzut, inert, pe patul dormitorului.
Se pare că sextuagenarul şi-a găsit sfârşitul în pat, devenind hrană pentru şobolani, dat fiind că pe trup avea pur şi simplu găuri de unde s-au înfruptat rozătoarele flămânde. Vecinul barbatului gasit decedat in Campulung 012 (1)
Gheorghe Bugheanu locuia singur, având doi fii, unul care mai trecea să vadă ce mai face şi altul care este în străinătate.
Omul era şi un „client” fidel al Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul municipal, unde ajungea periodic plin de răni, jeg şi păduchi.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie din cadrul Spitalului Câmpulung în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei ce a dus la deces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.