Astăzi, luni, 9 iulie 2018, la sediul primăriei municipiului Câmpulung a avut loc întâlnirea dintre reprezentanţii Consiliului Local şi cei ai instituţiei mai înainte menţionată pentru a selecta un partener în vederea constituirii unei asocieri în participaţie pentru organizarea evenimentului „Împreuna pentru Câmpulung – Zilele Municipiului Câmpulung, ediţia a XX-a”.

În urma anunţului primăriei, a existat un singur ofertant, mai exact firma SC Palmyra Events SRL, firma care s-a ocupat de organizarea unor activităţi cultural – artistice şi la ediţiile anterioare ale Zilelor Municipiului Câmpulung.

Firma câştigătoare, care urmează a se asocia cu municipiul Câmpulung, va primi spre folosinţă, pentru patru zile (19 – 22 iulie 2018), suprafaţa de 2.498 mp în zona centrală a municipiului pentru „diverse manifestări artistice, parc de distracţie, comerţ cu amănuntul de produse alimentare şi alimentaţie publică, târg tradiţional şi alte activităţi ce se încadrează în specificul sărbătorilor de tip ziua localităţii, activităţi ce se vor adresa locuitorilor şi publicului larg, contribuind în mod direct la crearea unui climat de sărbătoare”.

În schimb, Palmyra Events SRL trebuie să se ocupe de plata artiştilor ce vor urca pe scenă în zilele de 20 şi 21 iulie 2018.

„Asociatul ofertant datorează Municipiului Câmpulung pentru suprafaţa de 2.498 mp o taxă de utilizare a domeniului public în valoare totală de 39.968 lei (n.red. 4 lei metrul pătrat pe zi), pe care se obligă să o plătească în contraprestaţie cu servicii şi/sau bunuri în valoare totală mai mare sau egală cu 115.000 lei cu TVA (n.red. suma necesară pentru plata artiştilor).”, este ceea ce se arată în Caietul de Sarcini ce stă la baza asocierii.

Mai pe larg, suma de 115.000 lei cu TVA inclus este necesară achitării prestaţiilor artistice ale cântăreţilor ce vor urca pe scena din centrul municipiului în zilele de vineri, 20 iulie a.c., şi sâmbătă, 21 iulie a.c.

Vineri 20 iulie 2018, între orele 21.00 – 24.00:

  • MARCEL PAVEL, MONICA ANGHEL şi NICOLA – 37.550 lei

Sâmbătă 21 iulie, între orele 21.00 – 24.00:

  • MIRA – 3.450 lei
  • RIFF – 8.080 lei
  • ŞTEFAN BĂNICĂ JR. – 65.920 lei.

Un total de 115.000 lei, aşa cum este stabilit potrivit contractului ce urmează a se încheia după ce trec termenele prevăzute pentru eventualele contestaţii şi pentru comunicarea rezultatului final.

De subliniat fiind că de o eventuală înscriere la selecţia de oferte s-a arătat interesată şi o firmă câmpulungeană, însă fără „a avea în spate” cerinţele impuse de primăria Câmpulung prin Caietul de Sarcini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.