De la finele lunii ianuarie 2019l, Remus Brăguţă este expertul în accesare fonduri structurale şi de coeziune europene din cadrul Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Câmpulung Muscel. Acesta a obţinut postul remunerat cu o jumătate de normă, în urma unui concurs anunţat în prealabil de primăria municipiului Câmpulung.

Prin GAL Câmpulung Muscel este gestionată suma de 7 milioane de euro de la Uniunea Europeană – finanțare în cadrul mecanismului Dezvoltare Locală Plasată sub Responsabilitatea Comunității (DLRC). Sumă ce va ajuta la implementarea unor proiecte propuse în strategia de dezvoltare.

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală (GAL) Câmpulung Muscel este formată din: Municipiul Câmpulung, Serviciul Public de Asistenţă Socială Câmpulung, Direcţia de Sănătate Publică Argeş, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, S.C. Piatra Craiului SRL, S.C. Capra Neagră SRL, S.C. Parga Sat SRL, Asociaţia Mişcarea Musceleană, Asociaţia „Muzeul Automobilului”, Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”, Ion Iliescu şi Georgian Băgneanu.

De amintit fiind că la ultima întâlnire publică a GAL Câmpulung Muscel, ce a avut loc la finele anului trecut, prezenţi au fost primarul Mioveniului Ion Georgescu, deputatul Simona Bucura Oprescu şi Gabriel Bratu. Lipsind majoritatea consilierilor locali, care nu au ştiu până în ultimul moment că o astfel de întâlnire are loc la nivel de Câmpulung.

Interesant fiind nu numai contextul prezentării şi lista invitaţilor, dar şi modul tacit în care se desfăşoară activitatea GAL Câmpulung Muscel. Unica prezentare, fadă şi fără context fiind cea de pe un site de socializare. Nefiind vorba nicidecum ce vreun site special dedicat unei activităţi importante pentru dezvoltarea municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.