La solicitarea Instituției Prefectului – Județul Argeș, Ministerul Afacerilor Interne a aprobat deschiderea, începând cu data de 22.09.2020, a unui punct de lucru al SPCRPCÎV Argeș  în municipiul Câmpulung, în sediul Poliției municipiului Câmpulung, str. Matei Basarab, nr.68.

Pentru început, la punctul se lucru se vor prelua documentele necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare definitive  sau provizorii, urmând să fie asigurate, ulterior,  și alte servicii.

Aceasta măsură vine să faciliteze accesul cetățenilor din municipiul Câmpulung și din zonele învecinate la serviciile oferite de instituția noastră, reducând timpii de așteptare pentru înmatricularea vehiculelor și eliminând deplasarea acestora la Pitești.

Programul de funcţionare al punctului de lucru este stabilit pentru zilele de marți și joi ale săptămânii, între orele 09.30-14.30.

 

PUBLICITATE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020

Comandat de PNL Argeş – MFC 21200012 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
Comandat de PNL Argeş – MFC 21200012 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – MFC 21200010 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș – Cod mandatar 21200019 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVAŢI ROMÂNIA, Filiala Argeş – MFC 21200251 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.