Supărare mare în rândul social – democraţilor câmpulungeni, unde membrii de partid s-au împărţit în două tabere. Totul în urma insistenţelor unui fost om de afaceri şi fost ales local, care-şi doreşte să ajungă şef.

De aici şi recentul scandal al demisiilor din Consiliul Local, dar şi din spatele uşilor închise ale unor instituţii, societăţi şi servicii din subordinea primăriei Câmpulung.

Personajul despre care este vorba, a renunţat la funcţia de consilier local, ba chiar şi-a vândut şi afacere la cheie pentru a putea ocupa un post la stat. Dar nu orice post, ci unul de şef.

Acum, se-aude că ar avea şanse, nu şi studii, pentru a ocupa măcar funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. Pieţe Servicii Comunitare Muscel S.R.L.

Asta după ce, majoritatea roşie din Consiliul Local nu a acceptat să mărească fondurile Societăţii pe care o are în directă şi sub strictă supraveghere, fapt ce a dus la concedierea a patru oameni. Şi nu din cei cu funcţii, ci din cei ce munceau să-şi asigure un trai cât să supravieţuiască de pe o zi pe alta.

Iar presiunile din interior continuă, existând ca termen strict data de 28 februarie 2018 pentru a se pune de-un nou nouţ Consiliu de Administraţie la S.C. Pieţe Servicii Comunitare Muscel S.R.L.. Un Consiliu format din cinci persoane bine desemnate de consilieri în urma opţiunii votului „liber exprimat”.

Gurile rele, spun că (ex)consilierul, (ex)afaceristul este cel ce a cauzat scandalul din interiorul PSD şi că tot el este unul din cele două persoane din rândurile social – democraţilor câmpulungeni cu mari şanse de a ocupa un post de ministru în viitorul Guvern al României.

Şi pentru că foarte mulţi se întreabă cine este, deşi sunt destui ce ştiu, cel ce îşi doreşte un post de şef la stat este Victor Bînă. Acelaşi om, care pe perioada cât a fost consilier local doar a cochetat cu afacerile din banul public, fiind o întreagă poveste de spus cu referire la cum s-a făcut peste noapte parcarea de la Mateiaş. Acelaşi personaj fiind implicat în angajarea soţiei colaboratorului său în ale afacerilor la primăria Câmpulung şi etc. şi etc.

Cert fiind că dezvăluirile vor continua!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.