”Facem curățenie la Câmpulung Muscel” – acesta este modul în care PSD acționează în acest minunat oraș de la poalele Mateiașului. Și, ca orice gospodar la venirea primăverii, organizația PSD Câmpulung Muscel s-a ocupat astăzi, sâmbătă, 9 aprilie, de curățenie în sensul propriu al cuvântului.

Președintelui interimar al PSD Câmpulung Muscel, Simona Bucura-Oprescu, i s-au alăturat în acțiunea de ecologizare deputatul Nicolae Pavelescu, subprefectul Ciprian Neculăescu, consilierii locali Mirabela Manea, Gabriel Neacșu, Sergiu Cicu și mai mulți voluntari.

Echipa PSD a strâns sute de saci de gunoaie din zonele Pescăreasa și a Pasarelei peste Râul Târgului între strada C. Brâncoveanu și Bulevardul Ion Mihalache.

“Este păcat că multe zone din Câmpulung Muscel, un oraș atât de frumos, sunt pline de gunoaie. Sunt gunoaie pe malul apei, sunt gunoaie pe rambleul căii ferate, sunt gunoaie în Râul Târgului. Prin acțiunea de astăzi încercăm să ne aducem contribuția pentru a avea un oraș cât mai verde, cu ape și aer cât mai curate. Câmpulungul merită mai mult! Vom continua astfel de acțiuni la Câmpulung!” – deputat Simona Bucura-Oprescu.

“Avem nevoie de un aer cât mai curat, vrem să avem cât mai multă curățenie în Câmpulung, din respect pentru natură, pentru că din natură ne tragem cu toți seva.” – deputat Nicolae Pavelescu.

“Timp de o lună, în țara noastră se desfășoară campania “Curăţăm România!”. Aceasta îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor cetățenilor pentru formarea de atitudini şi percepţii privind protecţia mediului. Natura este locul de unde omul își ia energia. Ea are nevoie de noi. Haideți să trăim în armonie cu ea!” – subprefect Ciprian Neculăescu.

Mulțumim tuturor participanților la această acțiune!

La final de săptămână, tinerii social democrați argeșeni au plantat arbori la Topoloveni.
Copacii sunt efortul nesfârșit al Pământului de a vorbi cu cerul.” [Rabindranath Tagore]
Împădurim Argeșul!
PSD Argeș a organizat duminică la Topoloveni o acțiune de plantare de puieți de arbori în cadrul unei campanii naționale de împădurire de primăvară. Zona aleasă s-a îmbogățit cu puieți de stejar, gorun, stejar roșu, mălin, paltin, salcâm și molid care, peste ani, vor forma o pădure falnică.
Circa 200 de voluntari social-democrați, în special din cadrul TSD Argeș, au participat la acțiune cu entuziasm, în ciuda vremii nefavorabile.
Alături de voluntari au fost președintele TSD România, Mihai Alexandru Ghigiu, împreună cu staff-ul său, Ion Mînzînă – președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Cristina Stocheci, Aurel Bălășoiu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, coordonator al TSD Argeș împreună cu consilierul județean Cătălin Mîndroc și consilierul Andrei Grigore, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, dar și primarii din localitățile Topoloveni – Gheorghiță Boțârcă – gazda evenimentului, Călinești – Mihai Georgescu, Corbeni – Nicolae Dinică, Rociu – Victor Bălășoiu și Budeasa – Nicolae Rachieru, precum și consilieri județeni.
Astfel de acțiuni vor continua și în alte zone ale județului Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.