PSD – Campanie electorală mascată pe bani publici! Elevii de clasa a VIII-a invitaţi, azi, la Primărie la evenimentul „ALEGE-ȚI VIITORUL”!

Asociația Grupul de Acțiune Locală „Câmpulung Muscel” în parteneriat cu „Școala fără Șomeri” vă invită joi, 23 mai 2019, orele 17.30, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Câmpulung pentru a lua parte la evenimentul de promovare „ALEGE-ȚI VIITORUL”. Evenimentul face parte din seria evenimentelor de promovare în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a GAL „CÂMPULUNG MUSCEL”.

Evenimentul este destinat promovării învățământului profesional în sistem dual în rândul elevilor de clasa a VIII-a din ZUM Pescăreasa – Apa Sărată, ZUM Grui, ZUM Cazărmilor, dar și elevilor din comunitățile rurale învecinate ce pot deveni elevi la liceele tehnologice din ZUM.

Întâlnirea este organizată de firma ASCEDO International SRL, aceeaşi firmă care a întocmit toate studiile pe marginea Strategiei de Dezvoltare Locală a GAL Câmpulung Muscel şi care, actual, are încheiat un contract de consultanţă şi implementare proiect, cu GAL Câmpulung Muscel, pentru suma de 80 mii lei. Firmă reprezentată de Cornel Bertea Hanganu, un apropriat al cercurilor înalte ale PSD, fost consilier de stat în aparatul de lucru al premierului.

Foarte ciudat că evenimentul este programat în penultima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, în condiţiile în care nici un reprezentant al GAL Câmpulung Muscel nu a scos capul la vedere până în prezent cu detalii privind scopul şi acţiunile Asociaţiei care s-a evidenţiat doar cu trei achiziţii prin SICAP: modernizare spaţiu în sumă de 66.219,63  lei (contract semnat cu omul de afaceri social – democrat Victor Bână), servicii de consultanţă şi expertiză în sumă de 80.000 lei (contract încheiat cu ASCEDO International SRL) şi achiziţia unor echipamente de calcul – 4 buc. laptop; un videoproiector şi o multifuncţională pentru suma de 14.028,59 lei.

La evenimentul ce va avea loc astăzi, cu tema „ALEGE-ȚI VIITORUL”, vor participa peste o sută de elevi din clasele a VIII-a. O iniţiativă mănuşă pentru campania locală a PSD, care pare că se foloseşte de orice mijloace , chiar şi de banii publici şi fondurile europene, pentru a-şi face o mai bună imagine. Totuşi, ar trebui să ştie că puştii, care acum îşi iau buletinul, nu au drept de vot până la 18 ani.

ASOCIAŢIA GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ CÂMPULUNG MUSCEL

Obiectivul general al proiectului îl constituie reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială în ZUM-urile identificate, alături de îmbunătăţirea calităţii vieţii, creşterea coeziunii sociale, îmbunătăţirea mediului de viaţă şi creşterea economică în teritoriul SDL.

Buget total eligibil 2.429.338,21 lei

Asistenţa financiară nerambursabilă (AFN) 2.307.871,30 lei

Buget (UE) 2.192.477,74 lei

Buget de stat (BS) 115.393.57 lei

Contribuţie proprie beneficiar 121.466,91 lei

Plus un supliment de circa 500.000 euro pentru secţiunea de funcţionare – salarii, amenajare spaţiu, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.