PSD ar trebui să-şi breveteze ca invenţie „atribuirea de contracte şi umflarea devizelor de lucrări”

Pe muchia legii bazată pe interese foarte bine stabilite, primarul PSD Liviu Ţâroiu a făcut o artă din a atribui contractele de lucrări de pe lista de investiţii a municipiului Câmpulung.

Mai bine spus ar trebui ca primarul Câmpulungului să-şi breveteze, la OSIM, propria invenţie prin care a reuşit şi reuşeşte să umfle devizele şi să semneze contractele de lucrări, aparent în modul cel mai transparent posibil.

Adică să aducă pe lângă primărie oameni de afaceri social – democraţi, sau oameni de curte ai partidului, pe care să-i căpătuiască, în contul unor datorii şi a unor interese, total în detrimentul multor firme de profil ce mai au puţin şi se mută din Câmpulung sau îşi închid afacerile, cel puţin pe plan local.

  În privinţa celorlalte afaceri cu domeniul public şi organizarea de „bâlciuri” stradale este o altă poveste ce şi ea e de capitolul brevete de invenţii. Şi, posibil, ca la final de mandat, toate puse cap la cap, să ducă la intrarea în Cartea Recordurilor a unui primar ce a reuşit să obţină cele mai multe brevete de invenţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.