În timp ce în primărie se lucrează de zor, cu spor la stabilirea unui buget pentru anul în curs, social – democraţii au luat startul şi invită câmpulungenii să dea dovadă de iniţiativă civică şi să vină cu idei şi sugestii la construirea bugetului pe anul 2024.

„Politica nu este doar un proces de luare a deciziilor în birouri, ea presupune dialog, transparență și implicarea activă a tuturor locuitorilor acestui oraș. Pentru a construi un buget care să reflecte cu precizie nevoile reale ale cetățenilor, aceștia trebuie consultați și implicați în stabilirea direcțiilor de #dezvoltare.

Am lansat campania “Împreună decidem bugetul Municipiului Câmpulung” și dorim să discutăm cu toți locuitorii orașului despre așteptările lor pentru bugetul din 2024.

Noi, reprezentanții PSD Câmpulung, vă invităm să contribuiți cu idei și sugestii pentru a decide #împreună direcțiile de dezvoltare ale orașului nostru, indiferent dacă este vorba despre infrastructură, educație, sănătate, spații verzi, etc. Fiecare propunere are o importanță deosebită pentru noi.

̦ https://www.facebook.com/psdcampulungmuscel , ̆ – Georgel Mădulărea – Preşedintele Organizaţiei PSD Câmpulung.”, este anunţul făcut de social-democraţii câmpulungeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.