Ceramus S.A., Asociația „Omul și muntele” şi Lions Club Câmpulung „Negru Vodă”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung și Primăriei Bughea de Jos, vă invită să luați parte la seria de acțiuni dedicate mișcării în aer liber, sub deviza: „Aleargă pentru sănătatea ta!”

„Sâmbătă – 23 iunie 2018, ora 10.00 dăm startul în cea de-a doua serie de cross.

Vă așteptăm la înscrieri de la ora 09.30. Manifestările sunt structurate pe diferite distanțe, de la 1 km la 7 km, în funcție de cele 4 categorii de vârstă ale participanților : cls.1-4, cls. 5-8, cls. 9-12 și open. Alergarea se va desfășura pe trasee alese special pentru această competiție, în incinta și vecinătatea Complexului Sportiv Ceramus.

De această dată vă propunem și o cursă pe biciclete pentru cei mai mici.

Proiectul își propune să mobilizeze un număr cât mai mare participanți să petreacă măcar câteva ore într-un mod sănătos în natură. Participanții vor fi recompensați cu diferite premii și diplome din partea organizatorilor și sponsorilor (în această serie este alături de noi Titan S.A.) De asemenea, aceștia vor primi și o masă caldă la sosire, precum și apă și produse de energizare pe traseu.

Nici o altă formă de mișcare nu este mai naturală și benefică decât alergarea. Alergarea este cea mai la îndemână și cea mai ieftină activitate sportivă. Nu ai nevoie de sală, aparate, instructor, echipă, bani, mașina. Ai nevoie pentru a alerga doar de pantofi sport și un drum de 40 cm lățime și… dorință să participi la crosul – Aleargă pentru sănătatea ta!”, este invitaţia lansată de către organizatori.

Foto: Mihail Oprescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.