O delegaţie de la primăria Câmpulung este invitată în Bulgaria, să participe la un eveniment dedicat împlinirii a 135 de ani de când localitatea Popovo a fost declarată oraş.

Popovo fiind una dintre localităţile înfrăţite cu municipiul Câmpulung.

„Raport: În baza invitaţiei transmise, în data de 17 mai 2018, pe adresa de e-mail a Primăriei Municipiului Câmpulung şi în temeiul bunelor relaţii dintre cele două municipii înfrăţite, domnul Ludmil Veselinov, primarul municipiului Popovo, se solicită deplasarea unei delegaţii în perioada 8 – 11 iunie 2018, cu ocazia Zilelor Municipiului Popovo. În acest an manifestările organizate sunt mult mai ample deoarece Popovo aniversează 135 de ani de când a fost declarat oraş.

Din partea Municipiului Câmpulung, delegaţia va fi formată din 7 persoane astfel: domnul primar Ioan Liviu Ţâroiu împreună cu conducătorul auto şi 5 persoane desemnate de Consiliul Local.

Faţă de cele mai sus expuse solicităm desemnarea celor 5 consilieri locali care vor face parte din delegaţie precum şi aprobarea decontării cheltuielilor de transport şi a diurnei conform cu reglementările în vigoare pentru cei 7 membri ai delegaţiei Municipiului Câmpulung.”, se arată în raportul anexă la proiectul de hotărâre prin care se stabileşte componenţa delegaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.