Primarul Liviu Ţâroiu şi consilierul local Sergiu Cicu se ocupă de substraturile organizării Zilelor municipiului Câmpulung

Potrivit informaţiilor pe care le-am putut obţine o firmă se va ocupa de toată organizarea sergiu si taroiumanifestărilor prilejuite de Zilele municipiului Câmpulung, precum tot o firmă a închiriat toată Piaţa Primăriei pentru tarabele de mici şi bere, contra sumei (neoficiale) de 20 mii euro.

Potrivit celor aflate de noi, trei firme ar fost la licitaţia (cu uşile închise) câştigată, se aude, de o firmă din Târgovişte – Palmyra Events. Dat fiind că în primărie nimeni nu ştie de organizata licitaţie şi nici numele firmelor participante, se zvoneşte că doar primarul Liviu Ţâroiu e cel ce are toate detaliile „tehnice”. De asemenea detalii despre program ar avea, momentan, numai consilierul local Sergiu Cicu, cel ce în calitate de preşedinte al Comisiei de Cultură se ocupă de totul.Segiu Cicu

De menţionat fiind că, miercuri, 06 iulie 2016, caietul de sarcini pentru numita (legal) licitaţie nu exista, însă se ştia câştigătorul.

Rămâne de văzut ce sume se vor cheltui pentru spectacole, închiriere scenă, etc., în condiţiile în care în spatele a toată organizarea stă un singur om, respectiv actualul consilier local Sergiu Cicu, cel pe care fostul primar Călin Andrei îl îndepărtase de pe lângă organizarea unor astfel de evenimente din motive pe care numai DNA a putea să le scoată la iveală.

ZILE MUN CAMPULUNG 271

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.