Primarul Liviu Ţâroiu şi liderul opoziţiei, liberalul Bogdan David

În plină precampanie electorală, când întreaga suflare politică nu mai ştie cum să-şi ascundă gunoiul sub preş pentru a da bine la alegător, apar şi tot felul de zvonuri privind cât de bine merg lucrurile în cadrul PSD Câmpulung.

Primarul Liviu Ţâroiu, din dubla sa calitate de preşedinte executiv şi unic şef al organizaţiei politice locale, recunoaşte că este cam singurul care „centrează şi dă cu capul” (mai pe înţelesul tuturor – el aruncă mingea şi tot el aleargă să o prindă) atunci când sunt de luat unele decizii. Restul membrilor, în caz consilierii locali municipali, trebuie să se supună regulilor şi s-asculte docili de şef, căci în cazul în care riscă să vocifereze riscă să devină „oaia neagră” şi cel puţin declarativ să fie daţi afară din partid.

Aşa s-a întâmplat şi zilele acestea când a apărut zvonul cum că Nicolae Dumitrescu,una dintre cele mai auzite voci din rândul PSD Câmpulung, a fost dat afară din partid în urma declaraţiilor făcute în lipsa primarului la ultima şedinţă a Consiliului Local.

Cum luni, 8 aprilie a.c., la PSD a fost o şedinţă pentru a dezbate „în familie”, cu uşile închise, proiectul de buget pe 2019, astăzi, zi de marţi, s-a amplificat şi zvonul că Nicolae Dumitrescu a fost dat afară, lucru confirmat chiar şi de primarul – preşedinte executiv PSD la şedinţa de lucru pe buget cu o parte dintre aleşii municipali. Liderul social – democrat precizând că „l-am dat aseară afară”. Un fapt ce nu a mirat pe mulţi, pentru că se cunoaşte în cerc destul de larg că PSD tot încearcă să vacanteze un loc în Consiliul Local Câmpulung pentru ocupanta următoarei poziţii de pe lista din alegeri.

Interesant că, oficial, după ce a fost contactat telefonic de redactorii noştri, primarul a declarat scurt: „Încă nu l-am dat afară! Se dă singur!”.

În replică, Nicolae Dumitrescu, consilierul local PSD, care nu avea nici măcar habar de zvonurile apărute, a folosit un citat „Un înţelept spunea: Cât trăieşti să ai grijă să nu superi natura şi prostul. Ambii se răzbună. Prostul imediat, natura în timp”.

Rămâne de văzut cum vor mai decurge lucrurile în mijlocul social – democraţilor, în condiţiile în care preşedintele organizaţiei Gheorghe Marin este mai mult de decor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.