Cu puţin timp înainte de marea sărbătoare a Învierii Domnului, în mai multe zone din municipiul Câmpulung au apărut ouă gigant, unele gen instalaţii luminoase de Crăciun, altele cu specific Pascal – aşa cum este imensul ou din fibră de sticlă din Grădina Publică „Merci”.

Ouăle au fost închiriate, la fel ca şi panourile menite să distragă atenţia câmpulungenilor atunci când dau în gropi.

Acţiunea primarului Liviu Ţâroiu, desfăşurată sub stricta supraveghere voluntară a fostului şofer şi consilier personal, actual viceprimar la Cetăţeni, Mugurel Minciună, ar fi fost una de lăudat în condiţiile în care municipiul era fără gropi în carosabil şi pe trotuare, iar sumele de la bugetul local ar fi fost suficient de mari încât să se poată face şi cheltuieli de o astfel de natură. Şi totuşi, primarul a decis să intre în rândul lumii bune a PSD la nivel naţional şi să joace şi el „afacerea sezonului – oul gigant”, închiriind la preţuri strict secrete decoraţiunile pentru înfrumuseţarea Câmpulungului pentru sărbătorile Pascale.

Chiar voci din interiorul PSD spun că Liviu Ţâroiu ar putea deveni primul ales local care intră în „TOP-ul primarilor care n-au făcut nimic vreme de trei ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.