Primarul Elena Lasconi s-a săturat! Azi a anunţat că nu bagă în seamă jignirile, dar dă în judecată pe oricine o acuză de „furt, minciună sau corupție”!

Noul scandal virtual ce are ca principal subiect Bulevardul „Pardon”, pornit de la întrebarea „Cine a << ucis >> teii şi a plantat sămânţa discordiei?” a dus la decizia primarului Câmpulungului, Elena Lasconi, de a nu mai tolera de nici o culoare declaraţiile principalilor ei opozanți.

Astăzi, edilul municipiului a fost în teren pentru a supraveghea cu proprii ochi demararea acţiunii de plantare a 33 de tei pe bulevard, arbori ce vor reînverzi zonele cu aspect apocaliptic după tăierea teilor diagnosticaţi ca bolnavi sau deja „morţi” de către arborişti autorizaţi.

De asemenea primarul Lasconi a mai făcut o vizită de lucru şi în alte zone din municipiu unde vor fi plantaţi diverşi arbori şi arbuşti, iar la întoarcerea la birou a  făcut o scurtă sinteză, pentru mediul virtual, a ceea ce are în plan din punct de vedere peisagistic. Prezentare în care şi-a arătat şi indignarea vizavi de persoanele care o acuză că ar încălca legea şi că deja este hotărâtă să intenteze primele două procese în instaţa de judecată.

 „Am început plantarea teilor tineri pe bulevardul Pardon.

În locul celor 20 vom planta 33 de tei pe bulevard și peste 100 de arbori în spațiile verzi aflate acum în lucru: Alexandru cel Bun, Dragalina, Prichindelul și nu ne oprim. Continuăm să plantăm arbori, arbuști și flori perene în tot orașul.

De asemenea, pe zonele dintre teii de pe bulevard vom pune pământ fertil, mulci și plante perene recomandate de specialiști: iederă (Hedera), Vinca, Hortensii (Hydrangea), bulbi de narcise, brândușe. Am discutat și cu decanul Facultății de Horticultură București pentru un parteneriat care să ne ajute să avem o soluție coerentă, frumoasă pentru amenajarea spațiilor verzi. Tot ce facem în Câmpulung trebuie să fie legat începând de la plantarea unei flori. E important ce vrem să transmitem lumii: suntem un oraș nobil, de munte, cu oameni frumoși și harnici, un oraș al florilor, cochet, un oraș din care începe schimbarea în bine a României.

Știu că vi s-a picurat otravă în urechi de către marionetele interlopilor din politică. Sunt disperați. Nu-i băgați în seamă. Aveți încredere! Tot ce fac este legal și în interesul fiecărui câmpulungean.

Imaginați-vă că încă de la preluarea mandatului au încercat să “mă prindă cu ceva”. Nu au reușit. Acum continuă cum știu ei mai bine: plătesc descreierați care și-ar vinde mamele pentru 50 de lei să spună și să scrie minciuni despre mine.

Ignor jignirile constante însă pentru acuzațiile de furt, minciună, corupție am hotărât să intentez procese în instanță. Încep cu două.

În rest, să fim sănătoși!

Continuăm să facem BINE!”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.