După ce Câmpulungul a devenit cunoscut ca un viitor Las Vegas al României, la finalul acestei săptămâni, vineri, 12 august 2022, începând cu ora 18.00 municipiul devine ”Sanremo al României”.

Cu acest prilej, câmpulungenii sunt invitați în Piața Primăriei, obligatoriu în ținută de seară, pentru a participa la ”Gala muzicii ușoare românești”.

Evenimentul se dorește a fi unul de înaltă clasă, cu o organizare pe măsură. În fața scenei vor fi amplasate 500 de scaune, pentru ca spectatorii să poată avea parte de tot confortul în seara dedicată amintirilor pe acordurile celor mai cunoscute șlagăre românești.

Invitați speciali: Paul Surugiu – Fuego; Corina Chiriac; Stela Enache; Marina Florea; Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc și, nu în ultimul rând, Octavian Ursulescu – cel mai longeviv și cunoscut prezentator.

”Va fi  o gală de înaltă ținută. Tocmai de aceea codul vestimentar va fi elegant (rochie de seară pentru doamne și costum cu cravată sau papion pentru domni).

Timp de patru ore Câmpulung Muscel va fi San Remo al României.”, este invitația lansată de primarul Elena Lasconi.

În urma discuțiilor apărute privind codul vestimentar, primarul municipiului a mai subliniat că ”Poate participa oricine. Cod vestimentar elegant. Am auzit că sunt tot felul de discuții pe tema asta. Sintetizez: ținută de nuntă nu de gala premiilor Oscar!”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.