Miercuri, primarul municipiului Câmpulung Elena Lasconi a anunțat că ” în perioada următoare scoatem la concurs câteva posturi pentru Primărie”.

Totul în pofida faptului că în urmă cu patru ani, în campania electorală din anul 2020, din calitatea de candidat, mai apoi proaspăt primar, era preluată de toate canalele media cu declaraţii incendiare şi lacrimogene despre bugetul local al municipiului Câmpulung de numai 20 de milioane de euro, din care 16 milioane euro erau înghiţite de salariile nesimţit de mari ale angajaţilor din Primărie şi instituţiile din subordine.

,,Sunt 20 de milioane de euro pe an. Nu sunt bani puțini, nu sunt nici bani foarte mulți, dar mai mult de jumătate se duce pe salarii, ceea ce pe mine mă îngrozește. Acuma lucrez la organigramă. Mie mi se pare că statul încurajează incompetența și lenea. (…)”, declara Elena Lasconi în anul 2020 la Digi24.

Învăţând din mers ceva administraţie, primarul Elena Lasconi şi-a schimbat total discursul populist legat de salarii şi cheltuieli nejustificat de mari, invocând actual lipsa de personal, dar şi salariile mici ale angajaţilor vizavi de munca depusă. Fapt ce acum, în prag de campanie electirală pentru alegerile locale, Elena Lasconi îşi asigură popularitatea pe seama angajărilor şi al măririlor salariale, care deja au avut loc la început de an cu 15 la sută. 

Revenind la posturile anunţate pentru a fi scoase la concurs, primul post anunţat astăzi este o funcţie publică de execuție vacantă de INSPECTOR, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Buget, Contabilitate și Execuție Bugetară.

Întreg anunţul privind concursul îl găsiţi accesând link-ul: 

https://www.primariacampulung.ro/detalii/concurs/5120/ANUNT

Cei ce aspiră la un loc de muncă în cadrul Primăriei Municipiului Câmpulung trebuie să stea cu ochii pe site-ul oficial al instituţiei

Aşa cum a anunţat primarul Elena Lasconi urmează să mai fie scoase la concurs câteva posturi şi poate că, deşi din cerinţe aşa pare, nu sunt totuşi cu dedicaţie aşa cum se obişnuieşte cu orice post la stat unde trebuie să ai pe cineva care cunoaşte pe altcineva sau, aşa cum se tot zvoneşte, “să ai dare de mână” ca să-şi asiguri un post bine plătit şi cu siguranţa contribuţiilor la stat la zi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.