Vineri, 10 aprilie a.c., în cadrul unei acțiuni intitulată „Luna curățeniei de primăvară”, inițiată de primărie şi SPADPP Câmpulung, s-a desfășurat o amplă activitate de curățenie și plantare de arbori în cai multe zone din municipiu.

Voluntarii de la LEO Club – Leolution au fost prezenți la plantarea de puieți în zona Vișoi şi Rotunda, în jurul fostului cinematograf  Balada.

„Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit deloc să-i sprijine, ba mai mult, au fost destui cu diverse comentarii răutăcioase, important este că ei știu că o vorbă din popor spune că un om nu e împlinit până când nu plantează un copac.

Poate că nu curăță și ozonează ei mapamondul cu o mică acțiune, dar cu siguranță, viața lor și-o fac mai frumoasă prin bucuria lucrului bine făcut!

Chapeau bas, dragi leuți, pentru tot ceea ce faceți!

Azi, mulțumiri speciale pentru : Georgiana Pătru, Eliza Stana, Anca Tudosie, Cătălina Căciula, Teodora Idorași, Fatima Almassad, Șerban Bican, Eliza Balica, Radu Chivereanu, Răzvan Șucu, Sânziana Șendroiu, Ioana Manole, Bianca Godea, Teo Manu.”, este precizarea făcută de reprezentanţii LEO Club – Leolution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.