Pentru prima dată la Câmpulung, Focul lui Sumedru va fi organizat de municipalitate şi Consiliul Local la iniţiativa grupului de consilieri PNL.

Liberalii i-au solicitat primarului Liviu Ţâroiu, încă de anul trecut, să organizeze primăria sărbătoarea marcată de toţi câmpulungeni în ajunul zilei Sfântului Dumitru, cunoscută ca Focul lui Sumedru. În condiţiile în care, an de an, liberalii organizau la Câmpulung una dintre sărbătorile tradiţionale ale zonei Muscelului, iar legislaţia nou intrată în vigoare nu a mai putut face posibil acest lucru din cauza avizelor care nu pot fi obţinute de persoane fizice.

„În data de 25 octombrie 2019, începând cu ora 18.30 Municipiul Câmpulung şi Consiliul Local al Municipiului Câmpulung vor organiza sărbătoarea locală „Focul lui Sumedru ”, pe platoul Grui, zona dintre Bazinul de Înot şi blocurile ANL.

Vă aşteptăm să petrecem cu muzică şi voie bună la ultima sărbătoare a toamnei din acest an!”, este anunţul făcut de Primăria Municipiului Câmpulung cu privire la organizarea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.