Primăria invită câmpulungenii să completeze, sub anonimat, un chestionar online

În vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, în cadrul obiectivului Reactualizare Plan Urbanistic General şi al Regulamentului Local de Urbanism al Municipiului Câmpulung, primăria municipiului Câmpulung roagă câmpulungenii să completeze un chestionat online ce se găseşte pe site oficial al instituţiei (click  pe link-ul de mai jos):

AICI! CHESTIONARUL!

„Stimate Cetățean al Municipiului Câmpulung,

Primăria Municipiului Câmpulung derulează în prezent activitățile necesare elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului nostru.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) reprezintă un un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții.

Obiectivele principale ale PMUD sunt:

  • asigurarea diferitelor opțiuni de transport tuturor cetățenilor, astfel încât să permită accesul la destinații și servicii esențiale;
  • îmbunătățirea siguranței și securității;
  • reducerea poluării atmosferice și fonice, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie;
  • îmbunătățirea eficienței și rentabilității transportului de persoane și mărfuri;
  • creșterea atractivității și calității mediului urban și a peisajului urban, pentru beneficiul cetățenilor, economiei și societății în ansamblu.

Astfel, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieți în orașul nostru prin completarea prezentului chestionar ce conține 10 întrebări, fără a vă solicita informații privind identitatea (chestionarul este trimis anonim), tocmai de aceea, în vederea atingerii obiectivelor PMUD vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și veridic.

Durata de completare a chestionarului: aprox. 8 minute.”, este invitaţia lansată de primărie pentru completarea chestionarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.