Marţi, 14 august 2018, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Câmpulung, la ora. 13.00, va avea loc o dezbatere publică privind Studiul de Prefezabilitate pentru obiectivul Amenajarea Complexă a Râului Târgului.

Documentaţia Studiului de Prefezabilitate, pentru proiectul de amenajare a Râului Târgului, a fost întocmită la comanda Primăriei Municipiului Câmpulung pe sectorul delimitat între podul de pe DN 73 – Calea Braşovului, şi limita amonte a Acumulării Apa Sărată pentru microhidrocentralei MHC – Schitul Goleşti, extinzându-se aria de studiu până la Rezervaţia Arheologică de la Castrul Roman Jidava, respectiv Podul Delicovului.

Proiectul cuprinde:

  • 17 km de pistă pentru biciclete
  • Promenade, finisaj dale piatră naturală/ dale – 800 m
  • amenajare căi acces pietonal – 8000 m
  • 2 spaţii amenajare ca locuri de plajă cu duşuri şi locuri de stat acoperite.

De asemenea în proiect sunt prevăzute zeci de: lămpi de iluminat, bănci, coşuri de gunoi, jardiniere, containere de gunoi, căşuţe din lemn pentru păsări, etc. Sunt prevăzute şi o cofetărie, pavilioane belvedere şi expoflora, spaţii pentru parcare şi închiriere biciclete, locuri de joacă, un spaţiu pentru tenis de masă, altul pentru şah, mai multe spaţii comunitare şi de fitness exterior, etc.

O investiţie estimată la câteva milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.