În primele luni ale acestui an, primăria Câmpulung a scos la licitaţie un spaţiu comercial în zona zero a municipiului, respectiv la parterul Blocului A9, cunoscut de toţi ca „Blocul Rechinilor”. Este vorba de spaţiul unde a funcţionat ani buni o filială a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş.

Prima licitaţie a fost câştigată de firma care modernizează şi Piaţa Primăriei, însă contractul nu a mai fost semnat fapt pentru care municipalitatea este nevoită să caute alt chiriaş prin reluarea procedurii legale, deşi se cam ştie cine îşi doreşte spaţiul.

Acum, rămâne de văzut dacă va ajunge „la cine trebuie” sau lucrurile vor mai fi tărăgănate încă o perioadă.

„ANUNŢ DE PARTICIPARE LA LICITAŢIA PUBLICĂ DESCHISĂ pentru închirierea spaţiului situat la parterul imobilului din Municipiul Câmpulung, judeţul Argeş, str. Negru Vodă, nr. 121A, Bl. A9, Sc. B.

Documentaţia de atribuire se ridică de la Primăria Municipiului Câmpulung, Compartiment Investiţii – Achiziţii. Costul documentaţiei este de 50 lei şi poate fi achitat prin depunere la casieria unităţii sau prin virament bancar.

Data limită pentru solicitarea clarificărilor : 05.12.2019

Data limită pentru depunerea ofertelor: 12.12.2019, ora 09.30.”, se arată în anunţul postat de primăria Câmpulung pe propriul site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.