„Lansăm pagina de Facebook a Primăriei Câmpulung cu o provocare: iubești municipiul și vrei să contribui la a-i da o față nouă? Simți că valorile definite mai jos te definesc și ai dori să faci parte dintr-un colectiv care se aliniază lor?

Atunci te rugăm să ne trimiți un mail la recrutare@primariacampulung.ro cu următoarele caracteristici:

Subiect: Provocare Facebook Noiembrie 2020.

Mesaj: O scurtă descriere în care să nu depășești 400 de cuvinte.

Atașament: Obligatoriu un CV atașat (orice format acceptat).”, aşa arată reclama pe care o face grupul de comunicare al Primăriei Municipiului Câmpulung pe cea mai mare reţea de socializare.

Totodată administratorul care se ocupă de pagina de Facebook a celei mai importante instituţii publice din Câmpulung a dezvăluit că în noua conducere are de gând să „cureţe” Administraţia Publică Locală fapt pentru care adună CV-uri. Deşi nu se dau prea multe detalii, citind prinde cuvinte se pot înţelege multe, mai ales că ne aflăm în plină campanie electorală şi că dă bine la imagine să se vorbească de un posibil loc la stat, lucru la care foarte mulţi visează.

„Ne dorim să construim o bază de date cu oameni calificaţi şi dispuşi să pună umărul la treabă. Vechii salariaţi rămân unde sunt, unii pleacă, unii sunt daţi afară, alţii se pensionează. Este o instituţie cu 4-500 de angajaţi (n.red. în primărie muncesc efectiv 115 persoane – existând în organigramă un număr de 126 posturi), cu un flux continuu, cu o mulţime de posturi cheie vacante, şi are nevoie de o bază de date pentru personal calificat.”, este unul dintre comentariile făcute de către administratorul paginii oficiale a Primăriei Câmpulung.

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PMP – Partidul Mişcarea Populară, Filiala Argeş, Cod Mandatar Financiar 11200012
Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

PUBLICITATE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.