Începând de astăzi, joi, 19 Noiembrie a.c., şi până luni, 23 Noiembrie 2020, ora 08:00, Primăria Municipiului Câmpulung funcționează în regim de urgență.
Sunt asigurate serviciile de permanență:

  • Registratură
  • Starea civilă
  • Poliția locală
  • Secretarul General al Primăriei
  • Primar
  • Casierie

 „Am luat această decizie pentru că sănătatea angajaților și câmpulungenilor este prioritatea noastră. Fac încă o data apel la toți cetățenii Câmpulungului să poarte mască, să se spele frecvent pe mâini, să folosească dezinfectant și să păstreze distanțarea socială! Vom relua activitatea după ce vom avea rezultatul anchetei epidemiologice. Sănătate multă tuturor!”, este ceea ce a precizat primarul municipiului Câmpulung Elena Lăsconi.

Decizia de a funcţiona într-un regim special, de urgenţă, a fost luată după ce mai mulţi funcţionari publici au fost diagnosticaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus de tip SARS – CoV2.

Primarul Lăsconi precizând şi că, la ora actuală, cinci angajaţi ai primăriei au fost deja confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19 şi că doi dintre aceştia au avut atribuţii de relaţii cu publicul.

„Doi dintre ei au atribuţiuni de relaţii cu publicul, însă ultima dată au fost la serviciu, în ultima zi, vinerea trecută, respectiv luni. În ultimul timp am dezinfectat zilnic primăria.”, a mai precizat edilul municipiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.