Lucrări de mântuială, doar pentru a se cheltui banul public. Asta se întâmplă la Câmpulung unde lucrările de asfaltare a unei străzi au fost făcute doar pentru a fi făcute, deoarece actual strada arată ca după bombardament. Totul în urma redemarării unor lucrări de decopertare.

Covorul asfaltic turnat în urmă cu un an a fost tăiat din cauza apariţiei unor probleme, ce în mod normal nu ar fi trebuit să apară.

Asfaltul a fost decopertat pentru că mixtura bituminoasă s-a denivelat, iar acum se fac cârpeli, care posibil să ţină până la expirarea termenului de garanţie a lucrării.

Este vorba de strada Gruiului, care a devenit celebră în întreaga ţară după ce un stâlp de electricitate a fost „uitat”  în mijlocul drumului, iar acum s-a constat că şi lucrările au fost făcute doar pentru a se mai evapora o sumă importantă din bugetul local al municipiului Câmpulung. O practică devenită obişnuită pentru actuala conducere a primăriei, care face cum face să îndoape firmele de casă cu bani publici în schimbul unor devize de lucrări umflate.

Lucrările au fost executate de SC Selca SA contra unei sume de circa un milion şi jumătate de euro.

„Lucrarea este în garanţie. Am chemat constructorul, i-am prezentat zonele care nu sunt în ordine şi face reparaţiile necesare înainte de a turna stratul de uzură. Noi avem termen cu el 15 iulie ca să finalizeze lucrarea.”, este ceea ce a precizat primarul Liviu Ţâroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.