Primăria Câmpulung caută om pentru Compartimentul Investiţii şi Achiziţii Publice

Primăria Municipiului Câmpulung organizează concurs de recrutare şi pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier – clasa I, grad asistent – Compartiment Investiţii şi Achiziţii Publice.

Asta după ce a mai fost organizată o etapă însă nimeni nu a reuşit să treacă de examen. Unul dintre cei ce şi-ar fi dorit postul fiind un nou angajat al SPADPP, fiul unui om de faceri apropiat primarului Liviu Ţâroiu, responsabil cu buna funcţionare a Iluminatului Public din municipiu. O muncă pe care de cele mai multe ori o face tatăl său, acelaşi personaj care a derulat afaceri cu primăria Câmpulung, fiind pus de Curtea de Conturi să înapoieze unele sume nejustificate.

Condiţiile specifice pentru înscrierea la concurs sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti, specializarea: căi ferate, drumuri şi poduri sau construcţii civile, industriale şi agricole;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minim 1 an.

– candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Datele de organizare ale concursurilor :

– perioada în care se depun dosarele: 29.06.2018 – 18.07.2018, ora 15.00;

– perioada selecţiei dosarelor de examen: 19.07.2018 – 25.07.2018;

– proba scrisă – în data de: 30.07.2018, ora 11,00, la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung, din strada Negru Vodă, nr. 127, judeţul Argeş;

– proba interviu – în data de 03.08.2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.