„În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr.4, din 29 martie 2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, Primăria Municipiului Câmpulung va asigura dezinfectarea tuturor intrărilor în bloc, lifturilor şi casele scărilor aferente acestora, prin intermediul unei firme autorizate, în vederea protecţiei cetăţenilor.

În funcţie de modul de organizare şi administrare a condominiilor preşedinţii /administratorii sau reprezentanţii locatarilor din imobilele supuse dezinfecţiei, au obligaţia de a semna documentul prezentat de firma prestatoare.”, se arată într-un anunţ al Primăriei Câmpulung.

Totodată, directorul SPADPP Câmpulung, Bogdan Pătru, anunţă că oricine doreşte soluţie dezinfectantă pentru filtrul de picioare la intrarea în scara blocului sau a proprietăţii se poate adresa Serviciului pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat, care pune la dispoziţie cu titlu gratuit această soluţie.

De asemenea, primăria a comandat şi dezinfectantul necesar pentru mâni, care trebuie să fie pus la fiecare scară de bloc. Acţiune ce va începe imediat ce se vor primi cantităţile de dezinfectant comandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.