Potrivit mai multor surse oficiale am aflat că, la Câmpulung, mai multe croitorii au început de câteva zile bune producţia de măşti de protecţie, măşti atât de căutate şi pe care au început să le fabrice şi să le comercializeze la preţuri destul de piperate tot mai multe societăţi.

Din ceea ce am reuşit să aflăm, culmea este că primăria municipiului, SPADPP-ul, dar şi spitalele au achiziţionat măşti de protecţie de la diverse firme, altele decât cele din Câmpulung, în timp ce croitoriile locale îşi dau toată producţia „extern”. Nu ştim dacă „extern” reprezintă în afara ţării sau numai că toate măştile confecţionate la Câmpulung pleacă către diverse firme din ţară pentru a fi revândute la preţuri de lux.

Concret, primăria a cumpărat 2000 de măşti chirurgicale faciale (cu 3,5 lei bucata) de la SH Medical Oradea şi 2000 de semi-măşti de protecţie (2,53 lei bucata) de la SC SAFETY TEXTIL SRL S.R.L. Râmnicu Vâlcea.

De asemenea a mai achiziţionat şi 100 de combinezoane albe, de unică folosinţă alb, mărimile M şi 2XL, cu 45.00 lei / buc., dar şi gel dezinfectant (6800 lei) şi dezinfectant universal (450 lei).

Tot primăria Câmpulung a mai achiziţionat şi 50 de viziere de protecţie la 32 de lei bucata de la firma locală  SC NEGRU VODĂ TURISM INVESR SRL, firmă ce are ca domenii de activitate  proiecte FSE, consultanţă, agenţie turism, imobiliare şi campanii promovare şi care, se pare că, s-a reprofilat după cerinţele pieţei tocmai pentru a avea activitate în vreme de criză economică şi epidemiologică.

3 COMENTARII

  1. SA LE DONEZE LA SPITAL DOMNU PRIMAR! PRIMARIA NU MAI ARE CONTACT CU PUBLICUL DECAT ONLINE! LA CE DRACU LE TREBUIE IN PRIMARIE MASTI????????? DOMNULE PRIMAR DACA VRETI SA FACETI UN BINE CAMPULUNGULUI DONATI TOT LA SPITALE MONTATI DEZINFECTATI LA SCARILE BLOCURILOR DIN TOATE CARTIERELE SI DEZINFECTANTI RUSINE DE PRIMAR CE AVEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Este simplu nu va mai alarmati! Agentia de turism … celebra Eco Travel ! Sugativa a banului public / a cumparat ! Nu a primit donatie … de retinut o alta firma celebra Pet Electric Global tot sugativa la buget … in martie o gramada de contracte cu Primaria …. si ce urmeaza se va invarti tot intre firme locale si agreate de actuala conducere …. spor la banii publici sunt garantati si nu mai sunt contorizati in ultima perioada incep sa curga fara numar fara numar ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.