Preşedintele ALDE Câmpulung – „Ţin să-i felicit, încă o dată, pe toţi cei implicați în organizarea celei de a XXI-a ediții a Zilelor Municipiului!”

La finele săptămânii trecute, la Restaurantul Ciobanaşu’, a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Câmpulung, o festivitate la care au participat politicieni, oameni de afaceri, reprezentanţii Administraţiei Publice Locale, consilierii locali, directori de instituţii, dar şi o parte dintre cetăţenii de onoare ai municipiului.

„Sâmbătă, 20 Iulie, am participat cu drag, la „Festivitatea oficială a evenimentului: Împreună pentru Câmpulung” – Zilele Municipiului Câmpulung, ediţia a XXI-a, ce a avut loc la Restaurantul Ciobanaşu’!

Alături de reprezentanții administrației, locale Primarul Liviu Ţâroiu şi consilierii locali, au fost prezenți și reprezentanţi ai administrației județene, Dan Manu președintele Consiliului Județean, vicepreşedintele Senatului Șerban Valeca și senatorul George Marin! Au fost acordate premii celor mai merituoși copii ai Câmpulungului, de către administrația locală și Generația ’83, a Colegiului National „Dinicu Golescu”!

Târgul de Sfântul Ilie este un obicei cu tradiţii seculare în Câmpulung Muscel. Interesant este că amploarea acestui eveniment a făcut ca municipiul nostru să-l aibă ca patron pe proorocul care s-a înălţat la cer în căruţă de foc, astfel încât hramul Bisericii „Sfântul Ilie” din localitate să se suprapună cu sărbătorirea Zilelor localităţii. Concerte de muzică populară, lansări de carte şi alte manifestări culturale i-au întâmpinat pe musceleni la acest sfârşit de săptămână, şi nu numai pe ei, ci pe toţi cei care au avut drum sau au poposit prin capitala de altădată a Munteniei. Ţin să-i felicit, încă o dată, pe toţi cei implicați în organizarea celei de a XXI-a ediții a Zilelor Municipiului!”, este mesajul preşedintelui ALDE Câmpulung, Florin Bivol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.