La finalul săptămânii trecute Alina Gorghiu, preşedinta PNL Argeş, a luat din nou Argeşul la pas şi, duminică, a ajuns la Câmpulung unde s-a văzut cu mai mulţi primari şi cu o parte din echipa PNL Câmpulung.

Potrivit concluziilor trase de Gorghiu, echipa PNL Câmpulung are toate şansele să câştige lupta pentru primărie, în ciuda tuturor atacurilor venite din partea actualului primar al municipiului, care pare că se teme de orice fel de concurenţă şi încearcă constant şi-ntr-un mod josnic să se menţină în topul preferinţelor. Totul în condiţiile în care noul lider al organizaţiei PNL Câmpulung, Norris Măgeanu, a reuşit să îşi formeze o echipă puternică, atrăgând alături de el tineri, dar şi foarte mulţi oameni ce doresc să se implice în creionarea unor proiecte pentru dezvoltarea viitoare a Câmpulungului.

 „LaPasPrinArges, azi (n.red. duminică) în Câmpulung! Avem organizație puternică.

Munca în echipă este cheia succesului.

Idei bune, proiecte îndrăznețe și planuri pentru cetățeni la întâlnirea cu echipa PNL Câmpulung. 

Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată.

Discuții constructive cu primarii: Boncea Dragoș Nicolae din Poienarii de Argeş, Vasile Tudorel Miriţă din Schitu Golești, Mihai Manta de la Albeștii de Muscel, Nicolae Tarbă de la Bughea de Sus, Șucu Gheorghe de la Mioarele, Ion Banzea de la Poienarii de Muscel.

Mulțumesc, dragii mei! Voi îmi dați energie.” –  Alina Gorghiu, președinta PNL Arges.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.