În data de 22 mai 2017, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” va putea fi vizionată comedia „Central Park” de Woody Allen.

Piesa are o distribuție de excepție, cuplul format din consacraţii actori Andreea Grămoșteanu și Florin Busuioc, la care se adaugă alte nume sonore scenei româneşti, Adelaida Zamfira, Bogdan Talașman și tânăra Ioana Mărcoiu. Datorită talentului actoricesc, situațiile amuzante și momentele emoționante alternează pe tot parcursul spectacolului și îl fac incitant. Regia este semnată de Dragoș Câmpan.
Biletele se pot procura de la casa de bilete a sălii de spectacol. Telefon: 0746.937.591. Program: L – S 10.00 – 18.00. Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748.028.233.

Nu ratați, comedie garantată!

În „Central Park”, Woody Allen ne spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și a situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată.
Subiectul este la ordinea zilei: adulterul prezent în majoritatea căsniciilor moderne ne oferă și de data asta un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată.
„Central Park” este o comedie care ne pune pe gânduri, la finalul căreia îți vine să spui un singur lucru: „Vreau s-o mai văd o dată!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.