Potrivit unui anunț apărut astăzi pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului, Direcția de Asistență Socială Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, a funcției publice de execuție vacante de:

  • inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Prestații Sociale, Protecția și Promovarea Drepturilor Copilului.

Condiții de participare:

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 465 din O.U.G nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu excepția evaluării psihologice prevăzute în cuprinsul alin (1), lit e).

Condiţii specifice:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, într-una din ramura de știință: sociologie domeniul de licență – asistență socială, științe administrative, științe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Datele de organizare a concursului:

– perioada de depunere a dosarelor: 04.11.2021 – 23.11.2021;

– proba scrisă în data de : 06.12.2021, ora 10.00

– proba interviu – în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Locul desfășurării concursului de recrutare pentru funcția publică de execuție vacantă va fi la Sediul Primăriei Municipiului Câmpulung.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Asistență Socială Câmpulung sau la numărul de telefon: 0248.531.890, email: sociala.asistenta@yahoo.com.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.