Poliţiştii au găsit un cadavru pe o stradă din Câmpulung

Duminică, 21 februarie 2016, la prFemeie moarta 2imele ore ale dimineţii (08.00), un echipaj al Poliţiei Câmpulung aflat în patrulare a făcut o descoperire macabră. Pe strada Maramureş, din municipiu era întins pe caldarâm trupul neînsufleţit al unei femei. Imediat, la faţa locului au fost chemate şi echipaje ale ambulanţei, ce nu au putut decât să constate că femeie de moartă, dar şi de la Investigaţii Criminale.
Imediat s-a aflat că femeia găsită moartă în stradă este Gheorghiţa Ene, Femeie moarta 3care locuia în zonă. Femeia era cunoscută ca având probleme de sănătate, dar în ciuda faptului că ar fi trebuit să stea mai mult în casă, în pat, aceasta ieşea frecvent pentru a-şi vizita vecinii sau pentru a face cumpărături la un chioşc din apropierea casei.

„Eu am plecat pe la ora opt la băiat, stă tot aici pe stradă. Am zărit ceva la colţul străzii, era cineva care stătea pe bordură. Iniţial am crezut că e vreun copil care fumează, se ascund pe aici să nu îi vadă lumea… Nu am Martor femeie moartabăgat de seamă cine era. Am stat la băiat acasă circa 30 de minute. Apoi când am ieşit am văzut agitaţie aici şi am venit să văd. Aşa am aflat că era de fapt vecina de aici de la colţ. Ea era bolnavă, era şi cu capul, mai avea ceva şi pe la inimă, era suferindă săraca, dar ieşea pe drum, se ducea la chioşc, mai fuma o ţigară, bea o cafea, asta era plăcerea ei…Probabil i s-a făcut rău şi a picat….”, povestea una dintre vecinele femeii.
O altă vecină, tot de pe strada Maramureş, a precizat că o vedea des pe femeie, şi că nu credea că este aşa bolnavă, încât să cadă în drum:

Martor femeie moarta 1„Era pe stradă de la ora opt. Nu pleca departe, se ducea la chioşcul de lângă fosta şcoală şase, bea o cafea, fuma o ţigară, apoi se ducea acasă. Era pensionată pe caz de boală de la ARO. Era cumsecade”.
Potrivit primelor cercetări, se pare că Gheorghiţa Ene a suferit un infarct, şi asta i-a cauza decesul. Astfel că, certificatul medico-legal i-a fost eliberat de medicul de familie, pentru că bătrâna figura cu mai multe afecţiuni medicale, iar pe trupul neînsufleţit nu erau urme de violenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.