Poate devine ceva obişnuit sprijinul Bisericii pentru nevoiaşi! Doi preoţi câmpulungeni au ajutat o văduvă

La sfârşitul săptămânii trecute, doi preoţi câmpulungeni au făcut un act Bis Visoide caritate ajutând o văduvă în vârstă. Cei doi preoţi slujitori, Florea Ionuț Cătălin și Ganea Andrei, de la parohia Vișoi – Câmpulung Muscel, au avut binecuvântarea ÎPS Părinte Calinic, implicit a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, pentru a desfășur acțiunea socială.
Văduva a primit din partea Bisericii haine, alimente și medicamente.
Reprezentanţii Eparhiei Argeşului, parte a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului precizând că „Dumnezeu ne-a dat mila ca o poruncă a dragostei. Milostenia este plata pentru răscumpărarea păcatelor noastre. Miluind pe cineva ne miluim pe noi înşine! Și ce bucurie mai mare este atunci când, din dragoste și frumoasă aducere aminte, ne reîntoarcem în vatra caldă a copilăriei noastre, și facem un scurt popas, ridicându-ne ochii către Cer și mulțumim lui Dumnezeu pentru părinții și bunicii care ne-au născut și crescut”.
N-ar fi rău ca astfel de acţiuni să fie permanente, mai ales că la nivel de Câmpulung şi zonă Muscel sunt numeroase persoane ce au nevoie nu numai de sprijin social, dar şi de sprijin moral.
Sursa foto Eparhia Argeşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.